Kérj ajánlatot
Kérj ajánlatot

Rólam

Hosszú éveken, évtizedeken keresztül kerestem az igazi hivatásomat. Bár már gyerekként is jól kommunikáltam, nem ismertem fel azonnal ennek jelentőségét. Tettem pár kitérőt, mire ide eljutottam. Persze ennek ma már nagyon örülök, hiszen mindegyik segíti a kiteljesedésemet.

Magyar szakos pedagógus végzettséget szereztem, elmélyültem a számítástechnika világában, aztán rádiós műsorvezető lettem. Húszévnyi munka ezen a területen rengeteg tapasztalatot hozott. Voltam hírszerkesztő, műsorvezető és programigazgató. Dolgoztam a Magyar Rádiónál, a Rádió 1-nél és több vidéki stúdióban (Dombóvár, Pécs, Kaposvár). Tanultam és tanítottam beszédtechnikát, hírolvasást és rádiós műsorvezetést. Később jött a televíziózás és a bemondói szerepkör.

De valahogy a stúdiókban soha nem éreztem magam olyan jól, mint a terepen. Több mint két évtizede vagyok jelen különböző színpadokon. Voltam házigazdája kis, néhányszáz fős falunapnak és vezettem műsort már tízezres tömeg előtt is. Aztán, ahogy az lenni szokott, egyszer felkértek, hogy legyek hangulatfelelős egy ismerős esküvőjén. A dolog megtetszett és rájöttem, hogy ez az én igazi hivatásom. Azóta sok esküvőn és lagzin részt vehettem már és élesben tanultam a legtöbbet. Volt, ami egyszerűen ment és volt, amiben változnom, fejlődnöm kellett, hogy olyan ceremóniamester lehessek, amilyen ma vagyok. Büszke vagyok rá, hogy lakóhelyemen, Kaposváron és a környéken Somogy-, Tolna-, Baranya megyékben, sőt a fővárosban és más nagyvárosokban is egyre ismertebb a nevem és hívnak, keresnek. Az pedig külön elismerés és megtiszteltetés, hogy a szolgáltató kollégák is szívesen ajánlanak.

Már több mint tíz éve magam is boldog házasságban élek és számomra a család a legfontosabb. Feleségemmel, Andreával felneveltünk egy csodálatos nagylányt, Dorottyát, aki már kirepült a családi fészekből és nevelünk egy kisebbet, Kamillát, aki még általános iskolás.

Sok fontos szerepem van az életben: gyermek vagyok, testvér, társ, édesapa és ceremóniamester. Találkozzunk az esküvődön!

Vissza a kezdőlapra